U subotu je u Zadru održano posljednje, 15. u nizu natjecanje iz serije Cro Cup-a 2021.
Također je održano i proglašenje pobjednika Cro Cup-a, HSDP Grand Prix 2021., a dodijeljena su i priznanja najboljima za sezonu 2020.
Tako je ukupna pobjednica Cro Cup-a plivačica Antonia Buličić ispred Karle Šitić (obje KDP Split), a trećeplasirana Paula Lončarević (KDPSR Poreč), koja je ujedno i prva pobjednica Grand Prix-a. Drugo mjesto u kategoriji Grand Prix pripalo je Antoniji Buličić, a treće Paulinoj klupskoj kolegici Leoni Cohi.
Kod plivača pobjedu u obje kategorije uzeo je Grgo Mujan (KDP Split), drugo mjesto također u obje kategorije pripalo je Petru Matiću (KDP POŠK), dok je treće mjesto u Grand Prix-u osvojio Andrej Pribac, a u Cro Cup-u Niko Balenta (oba KDPSR Poreč).

Što se tiče ekipnog poretka, pobjedu u Cro Cup-u odnijela je ekipa KDP Split kod plivačica ispred KDP Donat i KDPSR Poreč.
Kod plivača trijumfirali su KDPSR Poreč ispred KDP POŠK i KDP Split.

Za najbolju plivačicu u 2020. proglašena je Antonia Buličić, a za najboljeg plivača Grgo Mujan. Za najboljeg mladog plivača u sezoni 2020. proglašen je Ivan Busatto (KDP POŠK), kao i Petra Čosić (KDP POŠK) i Rea Kozeljac (KDP Primorje) za najbolje mlade plivačice.