Izmjene Pravilnika o Cro-Cupu i Pravilnika za natjecanja HSDP-a

Izvršni odbor HSDP-a na sjednici IO-a održanoj 02.02.2019.g. analizirao primjedbe i prijedloge koji su izraženi na Pravilnik o Cro-Cupu i na Pravilnik za natjecanja HSDP-a te je donio sljedeću odluku:

Mijenja se Čl. 7. Pravilnika o Cro-Cupu te sada glasi: “U svim natjecanjima (utrkama)  Cro Cup-a priređivač je dužan osigurati novčani nagradni fond koji se definira tako da se 50% iznosa prijavljenih kotizacija licenciranih plivača za natjecanje CRO-CUP-a odredi kao nagradni fond.

Iznosi iz ovog nagradnog fonda dodjeljuju se isključivo registriranim ili licenciranim natjecateljima. Priređivač CRO CUP natjecanja pored propisanog nagradnog fonda može isti i povećati, a također može predvidjeti i drugi nagradni fond otvoren za sve sudionike natjecanja.”

Također se mijenjaju Čl. 12. Pravilnika za natjecanja HSDP-a koji sada glasi: “Seniori -otvoreno za sva godišta , Veterani: 25+

* Unutar kategorije veterana, na državnim prvenstvima, utvrđuju se zasebne dobne kategorije svakih 5 godina (30-34, 35-39, …). Kategorije za CRO CUP određene su Pravilnikom za CRO CUP.” i Čl. 14. “Za Prvenstva Hrvatske, prijave natjecatelja dostavljaju se Glavnom tajniku HSDP-a  najkasnije 5 dana prije dana održavanja natjecanja putem službenog maila. Prijavu natjecatelja šalje tajnik kluba ili drugi ovlašteni predstavnik kluba.”