ZAVRŠENA SEZONA CRO CUP-a 2018: Antonia Buličić i Grgo Mujan najbolji pojedinci, KDP Split i KDPSR Poreč najbolji klubovi

Jubilarnim 20. plivačkim maratonom “Sv. Eufemija”, u nedjelju 8. rujna u Rovinju, završena je ovogodišnja sezona CRO CUP-a. Nakon 12 otplivanih utrka, od kojih se za konačni poredak uzimalo 8 najboljih rezultata, naslove najboljih u pojedinačnoj konkurenciji ponijeli su Antonia Buličić i Grgo Mujan (oboje KDP Split). U ženskoj konkurenciji uz Antoniu su na postolju završile i njene klupske kolegice Doris Beroš i Karla Šitić. U muškoj konkurenciji uz Grgu, koji je ove godine ostvario maksimalan broj bodova, našli su se Filip Husnjak i Leon Martinjaš (obojica KDPSR Poreč).

Najbolja ženska ekipa ove sezone je KDP Split u sastavu Buličić, Beroš, Šitić, dok je naslov najboljih u muškoj konkurenciji pripao KDPSR Poreč u sastavu Husnjak, Martinjaš i Jakov Igrec.  Na drugom mjestu u konkurenciji ženskih ekipa završila je ekipa KDPSR Poreč (Kvaranta, Bratulić Zečević, Punek), dok je treće mjesto pripalo ekipi KDP Donat (Masnov, Novosel, Ikić). U momčadskom poretku drugi je KDP Split (Mujan, Špadina, Vallon) ispred trećeplasiranog KDP Donat (Aralica, Adžić, N. Pedišić).

Konačni poredak CRO CUP-a za sezonu 2018. možete vidjeti ovdje.

ČESTITAMO SVIM POBJEDNICIMA OVOGODIŠNJEG IZDANJA CRO CUP-a!!!!

Također čestitamo svim osvajačima medalja u dobnim kategorijama CRO CUP-a, ali i svima ostalima koji su plivali ove godine i tako CRO CUP 2018. učinil zanimljivim.

Veselimo se susretima u CRO CUP-u 2019.!

Fotografije: Foto Duga – Rovinj