20. Plivački maraton “Sv. Eufemija” – Završnica CRO CUP-a 2018.: Najava

20 plivački maraton Sv. Eufemija Rovinj

Ove godine se u atraktivnom Rovinjskom priobalju organizira jubilarni 20. Plivački maraton Sv. Eufemije. Starta se kao i obično s plaže Villas Rubin te se pliva duž Park šume Zlatni Rt sve do prestižne plaže Mulini, na kojoj plivače čeka okrjepa.

Maraton će se održati 8. rujna 2018. godine povodom proslave blagdana Sv. Eufemije, zaštitnice grada. U odnosu na prethodne godine, trasa maratona je nešto kraća te iznosi 4.5 km pa se na startu očekuje više rekreativaca.

Plivače će na moru tradicionalno pratiti barke i kajaci, a po završetku maratona je za natjecatelje organiziran prijevoz u naselje Villas Rubin gdje ih čeka ručak i podjela medalja. Organizator maratona je Plivački klub Delfin, a startnina iznosi 80 kn.

Predprijave možete obaviti na web stranici www.rovinjswim.com

Na zapisničkom stolu na dan utrke prije starta treba osim potvrde prijave, preuzeti startne brojeve i narukvice za elektronsko mjerenje i izvršiti uplatu startnina.

Sudionici maratona imaju pravo na 10% popusta na smještaj u Maistrinim objektima uz prethodnu rezervaciju na e-mail info@maistra.hr ili tel: 00385 (0) 52 800 250. Glavni pokrovitelji manifestacije su: Maistra, Grad Rovinj i Turistička zajednica Rovinj.

LOKACIJA

Plaža TN Villas Rubin do plaže Mulini

ORGANIZATOR

Plivački klub Delfin

franko.poropat@pu.t-com.hr

info@rovinjswim.com

www.rovinjswim.com